
Λίστα αντικειμένων

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2024
Παλαιά Σφαγεία Πάτρας
Ένα ταξίδι, μέσα από τις μελωδίες των Χριστουγέννων, στο γραφείο του Αη Βασίλη. Εκεί όπου ανοίγει ο σάκος του και αρχίζει η αναζήτηση για το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων που δίνει την Ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο.
με την ευγενική υποστήριξη της “Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρών, Καρναβάλι Πάτρας
Παραγωγή, καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας: Δήμητρα Πίτσου, Διευθύντρια και Μαέστρος της παιδικής χορωδίας «Ηχοχρώματα kids», της γυναικείας χορωδίας «Ηχοχρώματα Femina», του ορχηστρικού σχήματος «Ηχοχρώματα Echoes»(Αλεξάνδρα Κοσμά στο Φλάουτο, Έβις Γκιώνη στο βιολί, Δήμητρα Πίτσου στο πιάνο και Μάρκος Κατσιγιάννης στα κρουστά και την κρητική λύρα)
Συμμετείχαν: η ερμηνεύτρια Δέσποινα Κριμπά στο τραγούδι και το Θεατρικό Εργαστήρι της Πολυφωνικής με τον Χρύσανθο Αβραμόπουλου στο ρόλο του Αη Βασίλη, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια της Αθηνάς Καλλιμάνη Γεωργιτσοπούλου.


